PRINT Frosty Sheet
PRINT Frosty Sheet
Reviews | Review toevoegen

Uw printje kan nu ook direct in de winkel worden geprint! Stuur het bestand vooraf per e-mail of neem een USB-stick mee naar de winkel en vertrek weer met een mooie print! Uploaden is vooralsnog a...

€ 5,00
Prijs per stuk

Voorraad : 19

Bestanden bij bestelling:

Uploaden het te printen bestand

Aantal: 
Bestellen

Uw printje kan nu ook direct in de winkel worden geprint! Stuur het bestand vooraf per e-mail of neem een USB-stick mee naar de winkel en vertrek weer met een mooie print!

Uploaden is vooralsnog alléén mogelijk via de gewone, niet-mobiele, website!

Levert u uw bestand zoveel mogelijk kant-en-klaar aan op A4 formaat door het te uploaden. Houdt u er hierbij alstublieft rekening mee dat er áltijd een minimale (print)marge gehanteerd wordt van ± 1 centimeter rondom, zodat u niet uw sheet van rand tot rand 'vol' maakt?

Uw printje wordt altijd verpakt in een ziplock zak (geheel afsluitbaar), en (indien van toepassing) verzonden in een kartonnen brievenbusdoos zodat zoveel mogelijk wordt voorkomen dat het printje kreukt of anderszins beschadigd raakt.

Verzending blijft echter altijd voor uw (als koper/besteller) eigen risico, indien het via brievenbuspost wordt verzonden.

Reclameren (in overleg en met documentatie) binnen 24 uur na ontvangst/afhalen. Hierna vervalt het recht tot reclameren. Retourzending is niet mogelijk, omdat het hier (eetbaar) maatwerk betreft.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste allemaal, lieve (vaste) klanten,
 
De afgelopen tijd is voor mij een tijd van bezinning geweest.
Mijn gezondheid gaat helaas met grote(re) stappen achteruit dan ik had kunnen vermoeden.
Dit heeft mij ertoe gebracht dat ik het moeilijkste besluit ooit heb moeten nemen.
 
Het doet mij dan ook enórm verdriet om jullie te moeten mededelen dat Ariba Cakes gaat sluiten, zowel de fysieke winkel als de webwinkel.
 
Vanaf 15 februari 2018 zal Ariba Cakes haar deuren sluiten.
 
Tot die tijd is er enkel en alleen nog een (uit)verkoop van de huidige, aanwezige, voorraad tegen zeer aantrekkelijke korting(en). Om gebruik te maken van deze korting dient u de code ARIBA30 in te voeren aan het eind van uw bestelling. De korting is niet geldig op verzendkosten. Met deze kortingen komt het spaarpunten systeem met ingang van heden te vervallen. Ze kunnen nog wel ingewisseld worden, op nieuwe orders worden géén spaarpunten meer verstrekt.
 
Hierbij geldt wél: op is op, weg is pech. De voorraad zal NIET weer/meer worden aangevuld.
De korting geldt dan ook zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere korting(en) dan wel aanbieding(en).
Tevens geldt deze niet op de verzendkosten.
 
Deze korting is ook geldig in de fysieke winkel. 
 
Ik wil iedereen heel erg graag bedanken voor de trouwe klandizie in de afgelopen 7,5 jaren.
Met sommigen ben ik zelfs bevriend geraakt, en ik hoop dat dat zal blijven na de opheffing van Ariba Cakes.
 
Ik zeg dan ook geen vaarwel, maar tot ziens……..
 
Met vriendelijke groet,
Alle liefs,
 
Annick Ruijs