Hier ga ik neerzetten veel van mijn in de loop der tijd verzamelde links naar how to's voor taart gerelateerde zaken. Het gaat hierbij dus niet om productinformatie, echt alleen om how to's om bijvoorbeeld een roos van fondant te maken. Heeft u zelf ook een link die u hier graag geplaatst ziet naar een specifieke how to? Stuur die dan via de contact pagina door of stuur een e-mail naar info@aribacakes.nl! yes

Kom hier dus regelmatig kijken, er komen voortdurend nieuwe/andere links bij.

Alle 'eer' gaat overigens volkomen vanzelfsprekend naar degene(n) die de tutorials hebben gemaakt én die zo goed zijn deze te willen delen! Waarvoor mijn dank. laugh

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste allemaal, lieve (vaste) klanten,
 
De afgelopen tijd is voor mij een tijd van bezinning geweest.
Mijn gezondheid gaat helaas met grote(re) stappen achteruit dan ik had kunnen vermoeden.
Dit heeft mij ertoe gebracht dat ik het moeilijkste besluit ooit heb moeten nemen.
 
Het doet mij dan ook enórm verdriet om jullie te moeten mededelen dat Ariba Cakes gaat sluiten, zowel de fysieke winkel als de webwinkel.
 
Vanaf 15 februari 2018 zal Ariba Cakes haar deuren sluiten.
 
Tot die tijd is er enkel en alleen nog een (uit)verkoop van de huidige, aanwezige, voorraad tegen zeer aantrekkelijke korting(en). Om gebruik te maken van deze korting dient u de code ARIBA30 in te voeren aan het eind van uw bestelling. De korting is niet geldig op verzendkosten. Met deze kortingen komt het spaarpunten systeem met ingang van heden te vervallen. Ze kunnen nog wel ingewisseld worden, op nieuwe orders worden géén spaarpunten meer verstrekt.
 
Hierbij geldt wél: op is op, weg is pech. De voorraad zal NIET weer/meer worden aangevuld.
De korting geldt dan ook zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere korting(en) dan wel aanbieding(en).
Tevens geldt deze niet op de verzendkosten.
 
Deze korting is ook geldig in de fysieke winkel. 
 
Ik wil iedereen heel erg graag bedanken voor de trouwe klandizie in de afgelopen 7,5 jaren.
Met sommigen ben ik zelfs bevriend geraakt, en ik hoop dat dat zal blijven na de opheffing van Ariba Cakes.
 
Ik zeg dan ook geen vaarwel, maar tot ziens……..
 
Met vriendelijke groet,
Alle liefs,
 
Annick Ruijs