Verzendkosten & Levertijden

Binnen Europa verzendt Ariba Cakes per 1 januari 2014 alléén met PostNL. Het verzendtarief bedraagt vanaf januari 2015 slechts € 4,95 (ongeacht het gewicht). De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen € 7,95. Voor verzendkosten naar het buitenland (binnen Europa) kunt u, indien gewenst, altijd even informeren naar de gehanteerde tarieven.

Tijdens de opheffings-uitverkoop (tot en met 15 februari 2018) geldt het volgende:

Bij een bestelling van méér dan € 200,-- (per bestelling) zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis!

Bij een bestelling van méér dan € 225,-- (per bestelling) zijn de verzendkosten naar België en Duitsland nu ook gratis!

Indien u er de voorkeur aan geeft dat, als u bij een (tweede) afleverpoging ook niet thuis bent, het pakket bijvoorbeeld in een loods gezet dient te worden (en dus zonder handtekening voor ontvangst achtergelaten wordt), dan dient u dit ook aan te geven bij de opmerking(en) van uw bestelling, zodat wij dit (zoals vereist) specifiek op het etiket kunnen vermelden.

Vrijdag ná 14.00 uur, zaterdag, zondag en maandag vóór 14.00 uur bestellen ---> maandag verzenden (over het algemeen dinsdag bezorgen, geen garantie).

Maandag ná 14.00 uur maar dinsdag vóór 14.00 uur bestellen ---> dinsdag verzenden (over het algemeen woensdag bezorgen, geen garantie).

Dinsdag ná 14.00 uur maar woensdag vóór 14.00 uur bestellen ---> woensdag verzenden (over het algemeen donderdag bezorgen, geen garantie).

Woensdag ná 14.00 uur maar donderdag vóór 14.00 uur bestellen ---> donderdag verzenden (over het algemeen vrijdag bezorgen, geen garantie).

Donderdag ná 14.00 uur maar vrijdag vóór 14.00 uur bestellen ---> vrijdag verzenden (over het algemeen zaterdag bezorgen, geen garantie).

Hanteert Ariba Cakes een tarief voor brievenbuspost?
Dit hanteren wij niet standaard. Uitsluitend en alleen indien u expliciet aangeeft zélf het risico bij brievenbus post verzending te willen dragen kan het eventueel worden overwogen. Indien de enveloppe dan onverhoopt kwijtraakt, ligt het risico bij u (als koper). Een van de belangrijkste redenen hiervoor is dat bijvoorbeeld brievenbuspost niet volgbaar is en er dús geen overzicht is waar het pakket(je) zich bevindt.

Voor vragen kunt u uiteraard altijd een e-mail sturen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste allemaal, lieve (vaste) klanten,
 
De afgelopen tijd is voor mij een tijd van bezinning geweest.
Mijn gezondheid gaat helaas met grote(re) stappen achteruit dan ik had kunnen vermoeden.
Dit heeft mij ertoe gebracht dat ik het moeilijkste besluit ooit heb moeten nemen.
 
Het doet mij dan ook enórm verdriet om jullie te moeten mededelen dat Ariba Cakes gaat sluiten, zowel de fysieke winkel als de webwinkel.
 
Vanaf 15 februari 2018 zal Ariba Cakes haar deuren sluiten.
 
Tot die tijd is er enkel en alleen nog een (uit)verkoop van de huidige, aanwezige, voorraad tegen zeer aantrekkelijke korting(en). Om gebruik te maken van deze korting dient u de code ARIBA30 in te voeren aan het eind van uw bestelling. De korting is niet geldig op verzendkosten. Met deze kortingen komt het spaarpunten systeem met ingang van heden te vervallen. Ze kunnen nog wel ingewisseld worden, op nieuwe orders worden géén spaarpunten meer verstrekt.
 
Hierbij geldt wél: op is op, weg is pech. De voorraad zal NIET weer/meer worden aangevuld.
De korting geldt dan ook zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere korting(en) dan wel aanbieding(en).
Tevens geldt deze niet op de verzendkosten.
 
Deze korting is ook geldig in de fysieke winkel. 
 
Ik wil iedereen heel erg graag bedanken voor de trouwe klandizie in de afgelopen 7,5 jaren.
Met sommigen ben ik zelfs bevriend geraakt, en ik hoop dat dat zal blijven na de opheffing van Ariba Cakes.
 
Ik zeg dan ook geen vaarwel, maar tot ziens……..
 
Met vriendelijke groet,
Alle liefs,
 
Annick Ruijs